Korduma kippuvad küsimused

Kui suuri kaablisooni või faasilatte on võimalik TED-ga mõõta?

Kas TED-i süsteemi on võimalik tulevikus laiendada?

Kas TED-i paigaldamiseks on vaja elektrikut?

Ampertangidega on võimalik mõõta kuni 31,75 mm väliseläbimõõduga ümaraid kaablisooni. Kui mõõdetava kaablisoone diameeter on suurem kui 31,75 mm, on vajalik kasutada vooluvitsasid. 2000 A vooluvitsaga saab mõõta kuni 97mm diameetriga soont ja 5000 A vitsaga kuni 145,6 mm soont.

TED-i süsteem on väga lihtsasti laiendatav kuni 14-ne 3 faasilise mõõtepunktini, kasutades selleks 4 MTU seadet (vaata lähemalt) ja 4 laiendusseadet Spyder (vaata lähemalt).

Jah, TED-i paigaldamiseks on vaja pädevusega elektrikut. Kuna TED-i paigaldamine toimub madalpingelises (kuni 1000 V) keskkonnas, peab paigaldaja olmema pädevusega (vastavalt seadusele) elektrik.

Kas soovitud mõõtepunktis peab mul olema Internet?

Kas on vaja seadistada ruutereid või suunata porte?

Kas TED Pro töötab minu elektrisüsteemis?

Ei, TED-ga tuleb kaasa 3G ruuter, millel on aastane 3G interneti pakett, mida saab klient hiljem pikendada.

Igasugune sellekohane seadistuse vajadus puudub, kuna TED süsteem tuleb võtmed kätte komplektina, kus kõik vajalikud pordid jms on suunatud ning kasutajatunnused ja paroolid on loodud. Pistik seina ja hakka kasutama!

99,9% tõenäosusega töötab, kuna süsteemil on võimalik seadistada väga erinevaid 3/1 faasilisi elektrisüsteemi tüüpe (nt 400Y/230V3PH-4W Wye or 400V 3PH-3W Delta (Europe)). TED Pro on mõeldud kolme faasiliste elektrisüsteemidele, mis on parameetritega kuni 600 V / 5000 A.

Soovid tellida või tekkis täiendavaid küsimusi?